Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2013 11:42 - Гърция на практика и теория е фалирала държава! А България?!
Автор: shitonyou Категория: Политика   
Прочетен: 1818 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гърция на практика и на теория е фалирала. Поддържа се от запада на празни обороти, за да може да си правят с нея каквото поискат. Войната в Сирия ще отмести за известно време дълговите проблеми на САЩ и ЕС. Сирия ще бъде разграбена и разрушена точно като Ирак, Афганистан, Либия, Тунис и Египет. 
Защо България днес е полуразрушена васална държава без собствена армия и без собствена икономика? 
Западняците дойдоха и си построиха Кауфланд, Билла, МЕТРО, Карфур, Пени, Плюс, Лидл, Практикер, ИКЕА, Баумакс и още. Дойдоха и "приватизираха" на безценица българската енергетика - станциите, разпределението и сега ни продават в пъти по-скъп ток от измислени зелени енергии, уж ремонтирани ТЕЦ-ове, през петнадесет фирмички от АЕЦ-а, а за качеството да не говорим. През ден горят разни подстанции, половин София светва и угасва. Крадат ни и през "Топлофикациите" и Водоснабдяването. Водата в България е екологично чиста и извира от планините в най-чистата и форма, дори не е нужно да се пречиства, а водоснабдяването трябва само да подменя от време на време мрежата. Всичко останало е печалба в милиарден размер. 
Да не говорим пък за банките. Това което правят те е пладнешки обир! И понеже в "демократичните" държави липсва всякакво доверие от човек на човек, то хората в затруднено положение могат да вземат пари или блага само от банките. А те след това им съдират кожите и им взимат абсолютно всичко, което притежават. За това хората предпочитат да си отнемат животите, защото знаят че никой не е в състояние да им помогне! Държавата е безсилна, институциите също.
Демокрацията е нещо съвсем друго! Това не е демокрация, а турбокапитализъм примесен с анархия. Всяко общество подложено на подобна система е обречено да се самоунищожава и разрушава. Колко българи трябва да загинат още и колко още трябва да избягат, за да разберем. че тази система не пасва в България и в развитието на българите като нация и общество?



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shitonyou
Категория: Забавление
Прочетен: 42036
Постинги: 13
Коментари: 6
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930